<h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2>
Previous Next
Συνθέσεις

 

Συνθέσεις
Ο χώρος είναι πάντα περιορισμένος και πολύτιμος οπότε διαθέτουμε λύσεις σε διαφορετικές διαστάσεις, σχέδια και σχήματα. Η σύνθεση που θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς θα είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στον χώρο σας και θα αξιοποιεί το κάθε διαθέσιμο εκατοστό.
 
Η σύνθεση σας θα πρέπει να συνδυάσει την αισθητική με την εργονομία. Από την μία η σύνθεση καλείτε να ολοκληρώσει και να ομορφύνει τον χώρο σας. Από την άλλη θα πρέπει να παρέχει ορατούς ή κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους για την άνεση σας.
 
Μπορείτε να συνδυάστε την σύνθεση σας με βιβλιοθήκη, βιτρίνες, ντουλάπια, συρτάρια, ράφια, έπιπλα τηλεόρασης, κρυφούς ή ορατούς φωτισμούς, φωτισμούς led και οτιδήποτε άλλο σας αρέσει με μοναδικό όριο την φαντασία σας.
 
Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την σύνθεση των ονείρων σας όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.