<h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2>
Previous Next
Ντουλάπες
 
Ντουλάπες
Το τελευταίο καιρό οι διαστάσεις διαμέρισμάτων είναι μικρότερες από εκείνες του παρελθόντος και έτσι περιορίζεται ο χώρος της ντουλάπας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή στην ανακαίνιση ντουλάπας είναι της συρόμενης πόορτας, επειδή εξοικονομεί πολύτιμο χώρο για την λειτουργικότητα του δωματίου.
 
Αντιθέτως, στα δωμάτια που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου, η επολογή έχει να κάνει κυρίως με το σαιθητικό κομμάτι. Παρατηρούμε πάντως ότι στην ανακαίνιση ντουλάπας, η σρόμενη προτιμάται από πολλούς, ακόμη και όταν δεν υπάρχει περιορισμός των διαστάσεων.
 
Με πείρα και γνώση σας προτείνουμε ντουλάπες μοναδικές σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Ανοιγόμενες ή συρόμενες, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, κατάλληλα κατασκευασμένες για να είναι λειτουργικές και ευρύχωρες. Διαθέτουμε πλούσια ποικιλία μηχανισμών και αξεσουάρ.
 
Σε πολλά μοντέρνα χρώματα.