<h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2> <h2>Χειροποίητα Έπιπλα υψηλής ποιότητας - Ειδικές Κατασκευές</h2>
Previous Next
Σαλόνια
 
Σαλόνια
Θέλετε νέα έπιπλα σαλονιού; Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε το σαλόνι σας και πιο συγκεκριμένα τα έπιπλα του; Αρχικά καλό θα ήταν να έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας για τα έπιπλα που χρειάζεστε αλλά και τη διαμόρφωση και την πρακτικότητα που μπορεί να έχει ο χώρος σας μετά την αγορά των επίπλων σαλονιού.
 
Η εταιρία μας σας προσφέρει πολλές όμορφες και πρακτικές ιδέες στα έπιπλα σαλονιού, με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα και χρώματα είτε πρόκειται για μεγάλους είτε για μικρότερους χώρους. Μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές που να ταιριάζουν στο χώρο σας και στο γούστο σας, όπως και επίσης μπορούμε να είμαστε αυτοί που πάντα με μεράκι και πρωτοτυπία θα σχεδιάσουμε από την αρχή τα έπιπλα του σαλονιού σας ώστε να ανταποκρίνονται στις συνθήκες του χώρου μας.
 
Τα μοντέρνα έπιπλα σαλονιού αναδεικνύονται από τις λεπτομέρειες, εστιάζοντας στην κομψότητα και στη φρεσκάδα. Διαθέτουν ιδιαίτερες “πινελιές” σε κάθε λεπτομέρεια: στα υφάσματα, στα χρώματα αλλά και στα σχήματα προσφέροντας ιδιαίτερες και μοναδικές ιδέες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων σε πολλούς χρωματισμούς.
 
Τα κλασικά έπιπλα σαλονιού διακρίνονται από την αρμονία και τη συμμετρία, με έμφαση στη φινέτσα και στην ομοιογένεια. Όσον αφορά τις χρωματικές επιλογές, επιλέγουμε πιο γήινα και πιο ουδέτερα χρώματα.